Apple TV krijgt update naar 4.4.3

Geschreven door  | 17 november 2011 | Categorie: Apple TV

Apple TVApple heeft net de Apple TV een update gegeven. Versie 4.4.3 lost een geluidsprobleem op wanneer men gebruik maakt van de optische poort. Gebruikers in Mexico krijgen nu ook toegang tot Netflix.

Updaten kan rechtstreeks op de Apple TV via de algemene instellingen.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten