Apple verwijdert hun enige eigen spel in de App Store

Geschreven door  | 17 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

Texas HoldemApple heeft net het spel Texas Hold’em uit de App Store verwijdert. Apple creëerde dit spel en lanceerde het samen met de App Store in 2008. Enkele ontwikkelaars waren enige tijd bezorgd dat Apple ook spelletjes zou ontwikkelen maar die vrees bleek onterecht. Vermoedelijk was het spel Texas Hold’em gewoon bedoelt om te tonen wat mogelijk was. Grote namen zoals EA, Gameloft,… zijn volop in de App Store aanwezig. Door het verwijderen van Texas Hold’em maakt Apple duidelijk dat ze geen interesse hebben in het ontwikkelen van spelletjes.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten