Apple werkt aan universele oplader

Geschreven door  | 17 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

Power SupplyApple heeft in mei 2010 een patent ingediend voor een universele oplader. Het unieke aan deze oplader is dat het verschillende spanningen heeft als uitgangen. Vandaar de naam Multi-Output Power Supply. Met de oplader is het mogelijk om een Mac, een iPad en een iPhone tegelijkertijd op te laden. Het voordeel mag dan meteen duidelijk zijn. Met 1 type oplader kan je al je Apple producten opladen.

Het patent is deze week publiekelijk gemaakt en blijkt ingediend te zijn door Aleksandar Pance, Nicholas Alan Rundle en John Douglas Field. Apple toont al langer interesse in het verbeteren van opladers. In september van dit jaar diende ze een patent in voor een oplader dat niet enkel de batterij kan opladen maar ook gebruikt kan worden voor de synchronisatie.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten