Apple wordt groener volgens Greenpeace

Geschreven door  | 9 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

GreenpeaceGreenpeace heeft nog eens alle electronica fabrikanten bekeken op hun milieubeleid. Wat ons enkel interesseert is uiteraard hoe Apple presteert en wat merken we op? Apple springt maar liefst 5 plaatsen omhoog en staat nu op de vierde plaats.

Apple moet Nokia, Dell en HP nog voor zich laten gaan. De zwakke score bij Apple ligt op het Energie-beleid. Hun emissies hebben geen externe controles en ze hebben geen streefdoel voor het verlagen van de uitstoot.

We zijn er rotsvast van overtuigd dat de zonneboerderij waar Apple momenteel aan het werk mee is nog enkele puntjes gaat scoren de komende jaren.

Het volledige rapport van Greenpeace over Apple kan je hier vinden.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten