Astronaut in de Apple Store

Geschreven door  | 4 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

AstronautWat gebeurt er als een astronaut naar de Apple Store gaat? Juist niks! Deze foto is genomen in de Apple Store van New York. De astronaut nam in feite deel aan een promotie voor de Mini Coupe maar kon het niet laten om snel iets op het internet te zoeken.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten