Binnenkort airbags in de iPhone

Geschreven door  | 17 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

iPhone AirbagsPatentlyApple heeft ontdekt dat Apple een patent heeft ingediend dat een betere bescherming geeft voor het scherm-glas dat ze gebruiken in de iPhone. Apple zou het glas op een schokabsorberende materiaal bevestigen. Het materiaal is zelfs in staat om zichzelf een beetje op te blazen wanneer men het toestel laat vallen. Hierdoor wordt de schok optimaal geabsorbeerd en is de kans dat het scherm-glas breekt miniem.

Als men dan nog een waterbestendige materiaal hiervoor gebruikt dan is de iPhone compleet beschermd volgens Apple. Het wordt dus afwachten hoeveel airbags Apple binnenkort in een iPhone weet te proppen.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten