Brilletje van Steve plots populair

Geschreven door  | 5 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

Bril van SteveEerst waren de coltruien niet aan te slepen. De fabrikant St. Croix kon de productie na het overlijden van Steve niet aan. Prijzen van de coltruien van hetzelfde merk dat Steve droeg konden oplopen van 190 tot 500 dollar. Ondanks deze hoge prijzen vlogen de truien toch over de toonbank.

Een andere fabrikant zag hier de goudmijn ook van in. Steve zijn voorkeur voor een bril ging naar het Duitse merk Lunor Classic Rund PP. Op een Aziatische beurs had een glazenfabrikant dit montuur tentoongesteld als DE bril van Steve. En nu op de website van van Lunor kan je het montuur bekijken dat wordt voorgesteld als ‘The glasses of Steve Jobs’.

Het montuur wordt verkocht aan zo’n 450 dollar en volgens de fabrikant gaat het uitstekend met de verkoop.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten