De Standaard lanceert vernieuwde iPad-editie

Geschreven door  | 24 november 2011 | Categorie: iOS apps

De StandaardDe Standaard lanceert vandaag een belangrijke nieuwigheid voor zijn iPad-editie. Vanaf nu is het voor abonnees mogelijk de krant ’s nachts automatisch te laten downloaden. De Standaard staat dan ’s morgens klaar op uw iPad zodat u ze onmiddellijk kan openen en lezen.

Deze automatische download werd dit najaar mogelijk danzij de Kiosk-functie die Apple in iOS 5 heeft ingebouwd.

Download de Standaard voor uw iPad hier.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten