De Standaard Magazine geoptimaliseerd voor iPad

Geschreven door  | 7 november 2011 | Categorie: iPad

DS MagazineOnze Belgische krantenmagazine De Standaard was er één van de eerste om een speciale iPad versie te maken van hun krant. Dankzij hun app ‘De Standaard HD’ is het lezen van de krant op de iPad een verademing. Geen gewone tekst waar je moet op inzoomen en schuiven maar een echte gebruikersinterface om eenvoudig al de artikels te lezen.

De makers van deze applicatie gaan nu een stapje verder. De bekende bijlage “DS Magazine” die elke zaterdag bij de krant wordt geleverd heeft nu ook een aparte app gekregen voor de iPad. De gebruikersinterface is weer goed geïntegreerd om alles duidelijk te lezen. Je bladert horizontaal om de verschillende artikels te bekijken en je moet eventueel naar omlaag schuiven om het gehele artikel te lezen. Bovendien is het mogelijk om alles te bewaren in een archief.

De applicatie is gratis: De Standaard Magazine
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten