Documentaire “Steve Jobs – One Last Thing” te bekijken

Geschreven door  | 4 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

Steve JobsDeze week had de publieke omroep van Amerika nog een documentaire van Steve Jobs uitgezonden. Eerder hadden de MythBusters een gelijkaardige documentaire met interviews van personen waarmee Steve Jobs had samengewerkt. Deze documentaire interviewt uiteraard ook de vrienden en vijanden van Steve maar slaagt er toch in om iets dieper in de materie in te gaan.

De documentaire “One Last Thing” is vanaf nu online te bekijken op de website van PBS zelf. Maar ook op YouTube in 4 delen.

Deel 1 – Steve Jobs – One Last Thing

Deel 2 – Steve Jobs – One Last Thing

Deel 3 – Steve Jobs – One Last Thing

Deel 4 – Steve Jobs – One Last Thing


[/notphone]

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten