Een Clip-luidspreker voor de iPod nano?

Geschreven door  | 10 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPod

iPod SpeakerEr is een nieuw patent van Apple opgedoken. De fabrikant zou onderzoeken of het een luidspreker kan inbouwen in de clip van de iPod Nano. De luidspreker zou gebaseerd zijn op het piëzo elektrisch effect.

In het patent (Speaker Clip) omschrijft Apple ook hoe dun en flexibels de draden moeten zijn om deze luidspreker aan te sluiten. Er wordt niet voorgesteld voor wat exact deze luidspreker gebruikt kan worden. Zou het enkel voor wat ‘biepjes’ en eenvoudige geluiden zijn? Of zou het kunnen worden gebruikt om muziek af te spelen? In ieder geval de luidspreker in deze clip zou enorm dun zijn.
Tags: , , ,

One Response to Een Clip-luidspreker voor de iPod nano?

  1. Pingback: Een Camera in de iPod Nano?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten