Eerste vervang-iPod Nano’s arriveren

Geschreven door  | 18 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPod

Vervaning iPodApple lanceert een vervangingsprogramma voor de eerste generatie iPod Nano’s die geproduceerd zijn tussen september 2005 en december 2006. Deze iPod’s hebben een probleem met de batterij en Apple raadt aan om die iPod’s niet meer te gebruiken.

Op deze pagina kan je controleren of jouw iPod in aanmerking komt voor dit vervangingsprogramma.

Vele hadden gehoopt dat Apple de nieuwste generatie iPod Nano zou opsturen ter vervanging. Maar dit blijkt niet zo te zijn. Iedereen ontvangt wel degelijk terug het model van de eerste generatie maar met een goede batterij. Men krijgt dezelfde kleur en dezelfde capaciteit terug. De iPod Nano lijkt verder zo goed als nieuw. Een garantie van 90 dagen krijg je er ook bij.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten