Game abonnementsdienst in aantocht

Geschreven door  | 23 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iOS apps

BigFishApple zou Big Fish de toelating hebben gegeven om een Game abonnementsdienst aan te bieden. Wanneer je je dus registreert hiervoor zou je alle spelletjes van Big Fish kunnen spelen door middel van een maandelijks abonnementsbijdrage.

Het principe is net hetzelfde zoals de abonnementen voor tijdschriften en kranten. Big Fish heeft Apple lange tijd moeten overtuigen om deze formule ook voor spelletjes aan te bieden. Maandelijks zou voor deze dienst 5,49 euro betaald moeten worden om toegang te krijgen tot alle spelletjes van Big Fish. Big Fish is echter ook van plan om een gratis dienst aan te bieden. De spelletjes zijn dan voorzien van advertenties en er kan maar maximaal 30 minuten per dag gespeeld worden.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten