George Clooney als Steve

Geschreven door  | 21 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

Steve Jobs SonyIn Hollywood gaan er gesprekken over wie nu de filmrol van Steve Jobs gaat vertolken. Noah Wyle is een oude bekende. Hij speelde ooit al de rol van Steve Jobs in de film Pirates of Sillicon Valley. De film beschrijft de geschiedenis tussen Apple en Microsoft.

Maar niet enkel Noah Wyle zou getipt worden voor de verfilming van het leven van Steve Jobs. George Clooney wordt volgens ‘Now Magazine’ ook genoemd als kandidaat.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten