Google lanceert woensdag Street View voor België (update)

Geschreven door  | 22 november 2011 | Categorie: iOS apps

StreetViewMorgen zal naar alle waarschijnlijkheid Google Street View lanceren. Google heeft hiervoor morgen de pers uitgenodigd in Brussel.

Met Google Street View kan men 360° panorama-foto’s bekijken van straten op straatniveau. Deze dienst van Google is een aanvulling op Google Maps. Het leuke aan deze dienst is dat het meteen is verwerkt in de kaarten applicatie die je kan vinden op de iPhone, iPod Touch en iPad. Als je Street View al even wilt testen dan kan je het volgende doen.

Open de ‘Kaarten’ applicatie. Tik in de zoekfunctie bv. Parijs. Hou nu je vinger op een straat die je beter wilt bekijken. Er zal een spedl neervallen en je ziet een rood/grijs mannetje. Als je hierop klikt dan verkrijg je de Street View weergave.

Vanaf morgen zou je de straten in België ook op deze manier kunnen benaderen.

(update) Google heeft Street View al geactiveerd. Vanaf nu kan je inderdaad alle straten bekijken. Er wordt streng gecontroleerd op de privacy. Google heeft alle nummerplaten van de auto’s onherkenbaar moeten maken net zoals de gezichten van alle personen die eventueel zichtbaar zijn.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten