Google topman: Android ontwikkeling begon voor de iPhone

Geschreven door  | 8 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

Apple VS GoogleGoogle topman Eric Schmidt is momenteel in Zuid-Korea. De basis van Samsung en meteen de grootste concurrent van Apple op het mobiele platform. Hij toont hiermee dat Google nog steeds aandacht heeft voor de andere fabrikanten.

In het biografie boek van ‘Steve Jobs’ kon men lezen dat Steve vond dat Android een gestolen product was. Schmidt reageerde voor het eerst en zei dat iedereen het eens was dat Google een innoverend bedrijf is en dat Android ontwikkelingen begonnen voor de iPhone.

Zou het dan gewoon toeval zijn dat Android van een ‘Blackberry look’ omgetoverd is naar een iPhone look? Of heeft Schmidt inderdaad teveel afgeluisterd bij Apple toen hij nog zetelde in de raad van het bestuur?

Beoordeel zelf. Zo zag Android er in de eerste jaren uit. Nog voor de bekendmaking van de iPhone.


[/notphone]

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten