Het gaat goed met de MacBook Air

Geschreven door  | 15 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, Mac

Sales MacBook AirVan alle laptops die Apple momenteel verkoopt is 28% ervan een MacBook Air. Het toont aan dat gebruikers houden van een ultra dunne laptop. Bij het uitbrengen van de MacBook Air was iedereen verrast dat deze geen DVD-station had. Sceptici stelden hier wat vragen bij. Maar vandaag de dag ervaren de gebruikers dit niet als een probleem, integendeel.

Afgelopen zomer heeft de MacBook Air nog een flink snelheidsboost gekregen. Ook het flash geheugen dat de MacBook Air gebruikt in plaats van een traditionele harde schijf spreekt de mensen aan.

De laatste geruchten zijn dat Apple ook werkt aan een 15 en zelfs een 17 inch versie van de MacBook Air.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten