Hotmail vanonder het stof gehaald door iOS 5 gebruikers

Geschreven door  | 4 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

Sinds iOS 5 zijn er 2 miljoen klanten die Hotmail hebben geactiveerd op hun iOS 5 toestel. Dit komt vooral omdat het veel eenvoudiger is in de nieuwste versie van iOS 5 om een Hotmail account in te stellen. Dagelijks zou Microsoft nog zo’n 100.000 nieuwe activaties krijgen.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten