iChat binnenkort op iOS

Geschreven door  | 17 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iOS apps, Mac

iChatOntwikkelaar John Heaton wist ons te vertellen dat hij enkele commandoregels in iOS 5.0.1 heeft gevonden waaruit blijkt dat Apple werkt aan de integratie van iChat.

iChat is Apple eigen chat-applicatie dat beschikbaar is voor de Mac. Het programma is bovendien in staat om met 4 mensen aan een videoconferentie te doen en met maximaal 10 mensen voor een audioconferentie. Het overnemen van elkanders desktop hoort ook tot de mogelijkheden.

Facetime, iMessage en nu iChat op iOS? We geloven er niet echt in. We worden al overspoeld met allerlei chat programma’s. We zien het eerder gebeuren dat Apple hun nieuwe berichten-applicatie iMessage gaat integreren in iChat. Zo wordt het dus mogelijk om via je Mac met iChat iemand een berichtje te sturen naar zijn iPhone, iPad of iPod Touch dankzij iMessage.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten