iOS 5.0.1 beschikbaar voor ontwikkelaars

Geschreven door  | 2 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPad, iPhone

iOS 5Apple heeft de batterijproblemen erkent die sommige gebruikers ervaren op hun iPhone 4S. Een nieuwe update van iOS heeft het bedrijf net aan ontwikkelaars gegeven zodat de nodige testen kunnen uitgevoerd worden.

Deze kleine update zorgt ervoor dat er betere batterijprestaties zijn. Ook de meerdere veegbewegingen komen beschikbaar voor de iPad 1. Foutjes met Documents in de iCloud zijn hersteld. Ten slotte is de spraakherkenning voor Australiërs in deze update.

Het ziet ernaar uit dat Apple hard aan het werk is om deze update snel uit te brengen. Wij kregen ook al melding dat de iPhone 3GS ook last heeft van een verkeerde batterij indicatie sinds iOS 5. Dat er problemen zijn met iOS 5 en de batterijprestaties herkent Apple met hun volgende bericht.

A small number of customers have reported lower than expected battery life on iOS 5 devices,” an Apple spokesperson told The Loop. “We have found a few bugs that are affecting battery life and we will release a software update to address those in a few weeks.


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten