iOS 5.0.1 beta 2 beschikbaar

Geschreven door  | 4 november 2011 | Categorie: iPad, iPhone, iPod

iOS 5Apple laat er geen gras overgroeien. Het batterijprobleem in iOS 5 moet en zal worden opgelost. De eerste beta versie is nog maar amper 2 dagen oud en er staat al een nieuwe te wachten voor ontwikkelaars. Wat er veranderd is laat Apple uiteraard niet weten.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten