iOS heer en meester in mobiel dataverkeer

Geschreven door  | 1 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

Apple nummer 1Net applications heeft zijn nieuwe cijfers uitgebracht. Zij volgen het internetverkeer via allerlei kanalen om vervolgens af te leiden hoe mensen surfen. Via hun laatste cijfers blijkt dat iOS in oktober verantwoordelijk was voor 61,64% van het mobiele dataverkeer. Een flinke stijging in 1 maand want toen was iOS verantwoordelijk voor 54,65% van het verkeer. Android mag zich vanaf oktober nummer 2 noemen met 18,90% van het verkeer.

Niet enkel iOS blijft groeien op het internet. Apple Mac OS X blijft onverminderd aan zijn groei werken. Maar liefst 6,94% van het internetverkeer gebeurt langs een Mac.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten