iPhone 4S in 15 nieuwe landen

Geschreven door  | 1 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

Apple heeft net via een persmededeling aangekondigd dat de iPhone 4S vanaf 11 november in 15 nieuwe landen beschikbaar komt. Albenië, Armenië, Bulgarije, El Salvador, Griekenland, Guatemala, Hong Kong, Malta, Montenegro, Nieuw Zeeland, Panama, Polen, Portugal, Roemenië en Zuid Korea zijn de extra landen. Vandaag de dag is de iPhone 4S beschikbaar in 29 landen. Op het einde van dit jaar moeten dat er meer dan 70 zijn.
Tags: ,

One Response to iPhone 4S in 15 nieuwe landen

  1. Pingback: iPhone 4S in Hong Kong op 10 minuten uitverkocht – Apple Weetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten