iPhone 4S made in Brazil

Geschreven door  | 25 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

iPhone BraziliëIn Brazilië duiken al de eerste iPhone 4S modellen op die geproduceerd zijn in Brazilië zelf. Op de achterkant van een Apple product zie je meestal de tekst ‘Designed by Apple in California. Assembled in China’. Maar op de Braziliaanse modellen vind je soms de tekst ‘Designed by Apple in California. Indústria Brasileira’.

We wisten al langer dat Apple samen met hun Chinese fabrikant Foxconn een productie-eenheid aan het uitbouwen was in Brazilië. De reden hiervoor is dat Brazilië hoge importkosten vraagt voor producten zoals de iPhone en iPad. Door de productie naar Brazilië te verhuizen vermijdt Apple deze hoge importkosten.

De iPhone 4S wordt verwacht in de winkels op 2 december in Brazilië.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten