iPhone 4S nu al 2de populairste camera op Flickr

Geschreven door  | 22 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

flickrDe iPhone 4S is nog maar net te koop maar hij is nu al de tweede populairste camera die gebruikt wordt op Flickr.com. Flickr is een website voor het delen van foto’s en videofragmenten en groeide in korte tijd uit tot een populaire opslagplaats.

Nu dat er nieuwe resultaten bekend zijn van Flickr van de meest gebruikte camera’s is het nog eens tijd om een vergelijk te maken. De iPhone’s hebben zelfs de traditionele camera’s verstoten van hun plek. Opvallend is de sterke groei van de iPhone 4S. Deze wordt nu al net iets meer gebruikt voor Flickr dan de iPhone 3G en 3GS. De iPhone 4 blijft nog wel duidelijk op nummer 1 staan.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten