iTunes 10.5.1 Beta 2 brengt iTunes Match naar Apple TV

Geschreven door  | 3 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iCloud, Mac

iTunesOntwikkelaars hebben hun handen weer vol. Na de beta versie van iOS 5.0.1 kunnen ze nog een nieuwe beta versie van iTunes downloaden. De vorige beta versie was immers al 2 dagen verlopen. Ontwikkelaars waren niet meer in staat om deze op te starten.

iTunes 10.5.1 beta 2 opent de deuren voor iTunes Match naar de Apple TV. Met iTunes Match is het mogelijk om je muziekbibliotheek te streamen naar je andere iOS toestellen vanuit de iCloud. Oorspronkelijk zou iTunes Match zijn lancering kennen tegen het eind van oktober. Nu dat Apple een nieuwe beta versie van iTunes uitbrengt kan erop wijzen dat de lancering voor het grote publiek niet één van de komende dagen zal zijn.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten