iTunes Match bibliotheken worden nogmaals gewist

Geschreven door  | 12 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

iTunes MatchiTunes Match maakt het mogelijk om je muziekbibliotheek te streamen naar je andere iOS toestellen via de iCloud. Oorspronkelijk zou deze dienst van start gaan eind oktober. Maar die deadline heeft Apple gemist.

Ontwikkelaars hebben wel toegang tot iTunes Match. In het verleden heeft Apple al eens een paar keer de bibliotheken van iTunes Match voor deze ontwikkelaars gewist. Telkens dacht men dat een release voor het grote publiek nabij was. Maar tot op heden is er geen woord gerept over een nieuwe lanceerdatum.

Apple heeft de ontwikkelaars weer laten weten dat vandaag 12/11 hun bibliotheken nogmaals worden gewist. De speculaties van een nabije release dagen weer op.

iTunes Match zal eerst beschikbaar zijn in Amerika. Wanneer Europa aan de beurt is laat Apple nog in het ongewisse.


Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten