iTunes Match deel 3

Geschreven door  | 14 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iCloud

iTunes MatchApple heeft een derde beta versie van iTunes 10.5.1 naar ontwikkelaars verstuurd. Deze versie zou de stabiliteit verhogen. Verder zou iTunes Match sneller werken.

Normaal gezien zou iTunes Match de nieuwe service die aanwezig is in iTunes 10.5.1 van start gaan eind oktober. Het lijkt er toch op dat de service niet lang meer op zich laat wachten. Deze derde beta versie biedt geen extra’s naast de stabiliteit en de verbeterde snelheid.

iTunes Match maakt het mogelijk om je muziekbibliotheek te streamen naar je andere iOS toestellen via de iCloud. Deze service zal eerst beschikbaar zijn in Amerika. Wanneer Europa aan de beurt is laat Apple nog in het ongewisse.


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten