iTunes Match mist zijn lancering

Geschreven door  | 1 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

iTunes MatchOp de laatste Keynote deelde Apple ons mee dat iTunes Match op het einde van oktober gelanceerd zou worden in Amerika. Maar de dag van vandaag is er van iTunes Match nog niets te bespeuren. Zelfs ontwikkelaars die de beschikking krijgen over beta software van Apple worden in de kou gelaten. De beta versie van iTunes 10.5.1 die iTunes Match ondersteunt is verlopen en weigert nu op te starten.

De lancering van iTunes Match gaat echter niet lang meer op zich wachten. Vorige donderdag heeft Apple alle gebruikte bibliotheken van ontwikkelaars opnieuw gereset. Hieruit kunnen we maar enkel afleiden dat Apple de lancering effectief aan het voorbereiden is.

Met iTunes Match is het mogelijk om je muziekbibliotheek te streamen naar je andere iOS toestellen vanuit de iCloud. De dienst gaat eerst gelanceerd worden in Amerika. Wanneer Europa aan de beurt is, is niet duidelijk.
Tags: , , ,

One Response to iTunes Match mist zijn lancering

  1. Pingback: iTunes Match bibliotheken worden nogmaals gewist – Apple Weetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten