Java update voor Snow Leopard en Lion

Geschreven door  | 9 november 2011 | Categorie: Mac

JavaApple heeft Java een update gegeven voor zowel Mac OS X 10.6 (Snow Leopard) als voor Mac OS X 10.7 (Lion). De update brengt Java naar versie 1.6.0_29 en verbetert de compatibiliteit, beveiliging en betrouwbaarheid.

Updaten kan via Software Update. Klik hiervoor op het ‘Apple Logo’ in de menubalk en kies voor ‘Software Update…’
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten