Mac OS X 10.7.3 in handen van ontwikkelaars

Geschreven door  | 16 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, Mac

UpdateOntwikkelaars hebben van Apple een beta versie van Mac OS X 10.7.3 ontvangen. De delta update is zo’n 633 MB groot en draagt het build nummer 11D16. Apple vraagt de ontwikkelaars om alles te testen rondom iCal kalenders, Mail, adresboek en vooral ‘Documents in the Cloud’.


Tags: , , , ,

One Response to Mac OS X 10.7.3 in handen van ontwikkelaars

  1. Pingback: Mac OS X 10.7.3 nogmaals onder de loep van ontwikkelaars – Apple Weetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten