MacBeurs 20 november 2011

Geschreven door  | 7 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

MacBeurs 20 november 2011Deze maand is er weer de MacBeurs. Deze beurs is een vaste jaarlijkse waarde geworden die de Apple gebruikersvereniging MacLimburg houdt.

De beurs is er voor iedereen. Beginners, gevorderden en uiteraard degene die het Apple gebeuren wilt volgen, kan dus best die zondag eens een kijkje gaan nemen. Bovendien zijn er zo’n 40-tal verschillende workshops waar er dieper op een bepaald onderwerp wordt ingegaan. Ideaal om iets bij te leren. Ben je nog op zoek naar oude of nieuwe Apple spullen dan is de MacBeurs de beste plek waar je het kan vinden.

Sinds vorig jaar is de beurs gevestigd op het mooie terrein van C-Mine in Genk. Parkeerplaatsen zijn er gratis ter beschikking. De MacBeurs is open van 10u tot 16:30u. Inkomkaarten kosten in de voorverkoop 5 Euro, de dagprijs aan de kassa is 7 Euro. Met de voorverkoop maak je ook kans om verschillende prijzen te winnen.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten