Microsoft heeft Siri al een jaar lang in gebruik

Geschreven door  | 24 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

Craig Mundie (Manager in onderzoek en strategie) heeft in een interview een opmerkelijke uitspraak gedaan. Microsoft heeft volgens hem Siri al meer dan een jaar lang in gebruik. Bij het uitkomen van Windows Phone 7 zijn gebruikers in staat om Siri-commando’s uit te voeren op hun telefoon. Je kan net zoals met Siri iemand een bericht sturen is één van zijn uitspraken.

Blijkbaar heeft deze manager nog niet echt met Siri gespeeld.


[/notphone]

Tags: , ,

One Response to Microsoft heeft Siri al een jaar lang in gebruik

  1. Pingback: Microsoft is toch zo trots op hun onafgewerkte producten – Apple Weetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten