Microsoft is toch zo trots op hun onafgewerkte producten

Geschreven door  | 27 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

Craig Mundie verklaarde nog eerder dat Microsoft in feite Siri al een jaar in gebruik heeft met Windows Phone 7. Een gedurfde uitspraak. Want heeft deze manager in onderzoek en strategie bij Microsoft dan echt nog nooit een iPhone in zijn handen gehad? Volgens hem werkt TellMe net zo goed als Siri.

Uiteraard kan een echte testvergelijking niet uitblijven en wat blijkt? Het ontwikkelde TellMe van Microsoft blijkt een compleet onafgewerkt product. Compleet niet iets waar je fier over kan zijn. Maar we zijn er zeker van dat deze topman het niet met ons eens zal zijn. Beoordeel dus zelf maar.


[/notphone]

Tags: ,

One Response to Microsoft is toch zo trots op hun onafgewerkte producten

  1. Koen D.L 27 november 2011 at 12:15

    Bij Windows zie je duidelijk dat het gewone spraakcommando’s zijn. Hij verstaat zelfs ook nog alles verkeerd. Maar kgeloof wel dat MS nu hard bezig is om dat te verbeteren. Weliswaar weer te laat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten