Microsoft Office binnenkort op de iPad

Geschreven door  | 30 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iOS apps, iPad, Mac

Office-iPadVolgens The Daily is Microsoft zich aan het voorbereiden om Microsoft Office uit te brengen voor de iPad. Microsoft kan de iPad markt niet meer negeren. De iPad domineert met 80% het tablet-gamma. Hierdoor ziet deze software fabrikant zich genoodzaakt om in 2012 een iOS versie van Office te lanceren.

Ook de Mac versie van Microsoft Office zal een update krijgen eind 2012. Microsoft is hard aan het werk om nieuwe functies van het Apple besturingssysteem Lion (10.7) te implementeren in hun Office-pakket.

Beide Office-pakketen zullen samenwerken met de cloud-diensten van Office 365. Alle documenten zullen perfect uitwisselbaar zijn tussen de desktop en de mobiele versie.

Apple zijn iWork kantoorpakket is al beschikbaar voor iOS. De onderdelen van dit pakket zijn los te verkrijgen voor 7,99 Euro.

Pages - tekstverwerker
Numbers - rekenblad
Keynote - presentatiepakket

Tags: , , ,