Mobile Vikings ondersteunt geen voicemail op iPhone 4S

Geschreven door  | 24 november 2011 | Categorie: iPhone

Mobile VikingHet lijkt vreemd dat in deze tijd een mobiele operator problemen heeft met de instellingen mee te delen voor zijn klanten. Maar het kan.

Met de iPhone 4S zijn Mobile Vikings klanten niet meer in staat om via de gebruikersinterface rechtstreeks te bellen naar hun voicemail. Als oplossing geeft de operator maar mee dat je maar zelf naar het voicemail nummer moet bellen.

In tijden dat meer en meer operatoren Visual Voicemail aanbiedt gaat Mobile Vikings een stapje achteruit.

Tags: , , , ,
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=703052277 Jens Veraa

    Denk je dat ze hier geen verandering in proberen te brengen?? Ze hebben al verscheidene keren contact opgenomen met Apple omdat zij niet gezien worden als officiele operator. Evenals de operator Base verschijnt vaak op iPhone toestellen ipv Mobile Vikings doordat Apple hier geen verandering in brengt. Zodra dat eindelijk gebeurt zal dit probleem van de kaart zijn, maar weet dus maar dat zij deze beperking niet in handen hebben en hier zelf over beslist hebben dit niet toe te passen.

App Store