Mobile Vikings ondersteunt geen voicemail op iPhone 4S

Geschreven door  | 24 november 2011 | Categorie: iPhone

Mobile VikingHet lijkt vreemd dat in deze tijd een mobiele operator problemen heeft met de instellingen mee te delen voor zijn klanten. Maar het kan.

Met de iPhone 4S zijn Mobile Vikings klanten niet meer in staat om via de gebruikersinterface rechtstreeks te bellen naar hun voicemail. Als oplossing geeft de operator maar mee dat je maar zelf naar het voicemail nummer moet bellen.

In tijden dat meer en meer operatoren Visual Voicemail aanbiedt gaat Mobile Vikings een stapje achteruit.
Tags: , , , ,

One Response to Mobile Vikings ondersteunt geen voicemail op iPhone 4S

  1. Jens Veraa 4 februari 2012 at 12:46

    Denk je dat ze hier geen verandering in proberen te brengen?? Ze hebben al verscheidene keren contact opgenomen met Apple omdat zij niet gezien worden als officiele operator. Evenals de operator Base verschijnt vaak op iPhone toestellen ipv Mobile Vikings doordat Apple hier geen verandering in brengt. Zodra dat eindelijk gebeurt zal dit probleem van de kaart zijn, maar weet dus maar dat zij deze beperking niet in handen hebben en hier zelf over beslist hebben dit niet toe te passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten