Nabijheidssensor van iPhone 4S maakt overuren

Geschreven door  | 10 november 2011 | Categorie: iPhone

In de iPhone 4S is het mogelijk om Siri aan de praat te krijgen wanneer je je telefoon gewoon aan je oor brengt. Het toestel is dus in staat om te herkennen wanneer je hem opneemt en vervolgens naar je oor brengt. Elke iPhone heeft een nabijheidssensor die werkt van zodra je een telefoon app gebruikt. Hierdoor zal het scherm zichzelf uitschakelen wanneer je je telefoon aan je oor houdt. Maar bij de iPhone 4S moet het anders werken. Siri moet in staat zijn om te herkennen wanneer je je telefoon naar je oor brengt. Dit kan dus gebeuren zelfs al ben je geen telefoon app aan het gebruiken.

iFixit heeft het probleem opgelost. Ze hadden al door dat de nabijheidssensor van de iPhone 4S altijd werkt van zodra het display in gebruik is. Na even nadenken waarom dit zo anders is dan de andere iPhone’s en dan het nieuwe gebruik van Siri was de link snel gelegd.

In onderstaand video laten ze zien hoe het werkt.

http://youtu.be/blMzWkHhFFw


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten