Nieuwe iPad in maart zonder Retina scherm

Geschreven door  | 3 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPad

iPadDigitimes heeft via zijn bronnen vernomen dat een nieuwe iPad binnenkort in productie gaat. Echter zal het niet gaan om de verwachte iPad 3. Deze iPad moet gezien worden als een verbeterde versie van de iPad 2. De vernieuwde iPad gaat dunner zijn dan de iPad 2 en heeft een langere batterijduur.

Door de feestdagen in China die deze keer begin februari zijn heeft Apple beslist om al te starten met de productie. Het lijkt er dus op dat we nog even moeten wachten op een iPad met een hoge resolutie scherm. Eerder hebben wel al bericht dat LG en Samsung zouden willen starten met de productie van deze Retina scherm. Massa productie van deze schermen zou echter niet zo eenvoudig zijn. Het kan dus zijn dat Apple een iPad met Retina scherm nog een jaartje moet uitstellen.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten