Nieuwe iPod Touch advertentie

Geschreven door  | 25 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPod

Apple heeft een nieuwe advertentie voor de iPod Touch uitgebracht. In deze tonen ze vooral de witte versie van de iPod Touch die samen met de lancering van de iPhone 4S beschikbaar is. Nieuwe functies van iOS 5 zoals Twitter en iMessage komen aan bod.

Vandaag kan je de iPod Touch dankzij Black Friday met een leuke korting kopen.


[/notphone]

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten