Nieuwe schermen voor iPad 3 in aanmaak

Geschreven door  | 22 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPad

iPad MiniAnalist Richard Shim zegt dat de productie van hoge resolutie-schermen die eventueel gebruikt kunnen worden in de iPad 3 gestart zijn. Deze schermen hebben een resolutie van 2048×1536, net het dubbele van de huidige resolutie in de iPad 1024×768.

Volgens Shim zou LG-D, Sharp en Samsung aan deze productie werken. Dat Apple interesse heeft in dergelijke hoge resolutie schermen mag duidelijk zijn. In het huidige iOS zijn alle achtergronden al voorzien van de resolutie 2048×1536. De eerste afgewerkte producten zouden in principe in december kunnen opdagen. Maar voor grote volumes in afname blijft het afwachten tot februari/maart.

Ook een kleinere iPad zou weer op tafel liggen. Apple zou interesse hebben in een 7,85 inch scherm. Wanneer Apple de iPad 3 gaat uitbrengen is nog niet bekend.
Tags: , , , ,

One Response to Nieuwe schermen voor iPad 3 in aanmaak

  1. Pingback: Ontwikkelaars ontvangen iOS 5.1 met hints naar nieuwe apparaten – Apple Weetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten