Panorama functie ontdekt in iOS 5

Geschreven door  | 8 november 2011 | Categorie: iPhone

Panorma functie in iOS 5Ontwikkelaar conradev heeft een verborgen panorama functie ontdekt in iOS 5. In een instellingsbestand  com.apple.mobileslideshow.plist van de camera app heeft hij de optie ‘EnableFirebreak’ op YES gezet. Hierbij verkrijg je een eenvoudige panorama functie.

Blijkbaar was Apple deze functie aan het testen maar om de één of andere reden heeft men besloten deze functie niet uit te brengen samen met iOS 5. Andere functies zoals een grid, pinch to zoom heeft Apple wel besloten om uit te brengen.

Eénmaal je een panorama foto wilt nemen laat de camera app zien in welke beweging je moet draaien. De meeste iPhone gebruikers zullen deze functie niet kunnen zien. Enkel de jailbreakers kunnen al terecht in de Cydia Store voor de tweak Firebreak.

Uiteraard bestaan er aparte apps die ook een panorama functie bieden. Meestal met nog meer mogelijkheden dan deze.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten