Ron Johnson verlaat Apple

Geschreven door  | 1 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

Ron JohnsonRon Johnson was de Senior Vice President van de verkoopafdeling van Apple. Onder zijn beleid kenden de Apple Retail Stores een enorm succes. Dankzij dit succes heeft Apple nu zo’n 300 winkels in verschillende landen. Maar in Juni liet hij weten dat vanaf 1 november hij een nieuwe uitdaging wou aangaan. De keten J.C. Penney is zijn nieuwe werkplek vanaf vandaag. Vreemd genoeg heeft Apple nog geen vervanger voor hem.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten