Samsung (her)lanceert Galaxy Tab 10.1

Geschreven door  | 16 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPad

New Samsung Galaxy TabDoor het onderlinge gevecht tussen Samsung en Apple gaf een Duitse rechter Apple gelijk. Samsung had teveel van Apple gekopieerd. De Galaxy Tab 10.1 mocht in Duitsland niet meer verkocht worden omdat de gelijkenissen met de iPad te groot was.

Nu blijkt het echter dat Samsung een aangepast versie lanceert in Duitsland. Op de tekening zie je de nieuwe (boven) en de oude (beneden) Galaxy Tab staan. Als je goed oplet merk je dat het frame rond het scherm breder is en iets op het scherm ligt. De oude versie had een frame dat exact hetzelfde is zoals de iPad.

Deze aangepaste versie ligt binnenkort in de Duitse winkelrekken.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten