Samsung wil Apple designers verhoren

Geschreven door  | 2 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

Apple SamsungSamsung heeft de laatste maanden geen tijd meer gehad om te innoveren. Het juridisch gevecht tussen Apple en Samsung blijft maar duren. Apple heeft in enkele landen al zijn gelijk gekregen maar dit is duidelijk niet naar de zin van Samsung.

In een zoveelste poging (of lastercampagne) gaat Samsung nu enkele designers bij Apple dagvaarden in Australië. Jonathon Ive, Douglas Satzger, Shin Nishibori en Christopher Stringer mogen het binnenkort eens bij de rechter gaan uitleggen. Wat Samsung hiermee wilt bereiken is niet duidelijk. Wat ze wel nog willen is de broncode van iOS.

Bovendien beweert deze Koreaanse fabrikant dat het schade lijdt doordat telecoms hun klanten korting geeft op de iPhone en zo zijn de verkoopcijfers van Samsung telefoons minder. Samsung probeert de rechter te overhalen om Apple te dwingen om de overeenkomsten openbaar te maken.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten