Siri beschikbaar op iPad 3

Geschreven door  | 24 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPad

SiriVia allerlei kanalen krijgen we te horen dat Siri beschikbaar gaat zijn op de iPad 3. Apple gaat deze persoonlijke assistent dat exclusief beschikbaar is op de iPhone 4S ook meeleveren op de iPad 3.

Technisch gezien is de iPad 2 in staat om Siri te draaien maar Apple gaat deze dienst ook exclusief voor de iPad 3 lanceren. Siri is nu één van de troeven waarom je een iPhone 4S zou kopen. Dezelfde trend zou Apple doortrekken op hun iPad-lijn.
Tags: , , ,

One Response to Siri beschikbaar op iPad 3

  1. Pingback: Zet Apple druk op leveranciers voor introductie iPad 3? – Apple Weetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten