So Chic Mahjong gratis iOS game

Geschreven door  | 24 november 2011 | Categorie: iOS apps

MahjongLiefhebbers van Mahjong moeten zeker en vast het spel So Chic Mahjong eens bekijken. Het spel is universeel en heeft ondersteuning voor Retina. Grafisch is het spel dik in orde. Er is geen gedoe met 3D of inzoomen wat je wel is meer vindt in deze stijl van spelletjes.

Er zijn in totaal 60 lay-outs waarin deze Mahjong gespeeld kan worden. Nieuwe lay-outs moet jezelf vrij spelen door een goede tijd neer te zetten.

So Chic Mahjong is een aanrader en kan je gratis downloaden via de App Store.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten