Steve Jobs bij NeXT

Geschreven door  | 21 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

Toen Steve Jobs noodgedwongen Apple moest verlaten startte hij een nieuw project: NeXT. In deze reportage zien we hoe Steve zijn teamleden aanstuurt. De passie die Steve had in zijn werk is duidelijk te merken in deze reportage.


[/notphone]

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten