Trailer: Steve Jobs: The Lost Interview

Geschreven door  | 10 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

In 1995 had journalist Bob Cringely een interview met Steve Jobs gevoerd voor zijn TV-serie Triumph of the Nerds. Slechts een klein gedeelte van het interview was gebruikt voor de serie. Lange tijd dacht men dat het gehele interview kwijt was. Nergens was het meer te bespeuren. Tot dat de regisseur nog eens goed in zijn garage keek. Daar vond hij nog die oude filmrol.

Het interview is van zo’n waarde dat men dit gaat uitzenden in de bioscoopzalen. In Amerika zal dit gebeuren over zo’n 19 steden. Bekijk hier alvast de trailer voor dit interview.


[/notphone]

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten