Vandaag gratis: Piyo Blocks 2

Geschreven door  | 7 november 2011 | Categorie: iOS apps, iPhone, iPod

Vandaag is Piyo Blocks 2 gratis te downloaden voor de iPhone en iPod Touch. Deze game is een variant van het bekende Bejeweld spel echter de leuke graphics en geluiden maken het spel uniek. Bovendien is er een multiplayer optie bij waarmee je iemand kan uitdagen.

Download Piyo Blocks 2


[/notphone]

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten