Vervangingsprogramma voor 1ste generatie iPod Nano

Geschreven door  | 12 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPod

iPod Nano brandiPod Nano’s van de eerste generatie die verkocht zijn in de periode tussen september 2005 en december 2006 hebben een probleem met de batterij. In uitzonderlijke gevallen zou de batterij overhit en in brand kunnen raken. Hoe ouder de batterij hoe groter het risico.

In 2010 starte Apple al met een vervangingsprogramma in Japan onder druk van een rechtszaak. Nu blijkt dat Apple het probleem wereldwijd onder handen gaat nemen. Gebruikers die zich geregistreerd hebben met deze iPod krijgen een email of kunnen via een website controleren aan de hand van het serienummer of ze in aanmerking komen. Vervolgens ontvangen deze gebruikers een doos waarin ze de iPod gratis moeten opsturen naar Apple. Na een 6-tal weken verkrijgen ze een nieuwe iPod Nano.

Het blijkt dat maar slechts 0,001% van alle iPod Nano’s deze problemen vertonen toch raadt Apple aan om de iPod Nano niet meer te gebruiken.

Belangrijk: Indien u in het bezit bent van een eerste generatie iPod Nano. Bezoek dan zeker en vast deze website om te kijken of uw iPod Nano een probleem heeft. In dat geval verkrijgt u kosteloos een nieuw exemplaar.

iPod Nano vervanging
Tags: , ,

5 Responses to Vervangingsprogramma voor 1ste generatie iPod Nano

  1. Pingback: Sticky: Belangrijk bericht voor iPod Nano 1G gebruikers. – Apple Weetjes

  2. Pingback: Eerste vervang-iPod Nano’s arriveren – Apple Weetjes

  3. Pingback: Apple Weetjes

  4. Pingback: Ook in België levert Apple nieuwste iPod Nano’s ter vervanging – Apple Weetjes

  5. Pingback: Apple moet schadevergoeding betalen voor in brand gevlogen iPod Nano

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten